انواع روش های کنترل رله
- مدیریت وضعیت رله ها از طریق اپلیکیشن: با اضافه کردن ماژول رله 16 کانال به اپلیکیشن بهامد، میتوان به آسانی وضعیت رله ها را مشاهده و کنترل کرد. امکان تعریف انواع سناریو شرطی و زمانبندی نیز برای رله ها به صورت مجزا فراهم است.
- مدیریت وضعیت رله ها از طریق ریموت کنترل: قابلیت لرن کردن انواع ریموت های 315 و 433 مگاهرتز بر روی ماژول رله به صورت همزمان فراهم است. برای استفاده از ریموت برای کنترل رله ها کافی است یکبار ریموت بر روی ماژول لرن شود و پس از آن از هر نقطه از منزل قابلیت کنترل وضعیت رله ها و روشن و خاموش کردن آن ها به کمک ریموت فراهم است.
امکان داشتن سیم کارت برای رله 16 کاناله هوشمند
برای کنترل ماژول نیاز هست که ماژول به اینترنت متصل باشه، بسته به محل نصب و نیاز کاربر اینکه اتصال به اینترنت از چه طریقی انجام بگیره قابل انتخاب است.
توی محیط خانگی و کوچک معمولاً استفاده از وایفای هم راحت تره هم مقرون به صرفه تر یا توی خونه های قدیمی که کابل کشی شبکه ندارن هم وایفای گزینه منطقی تری هست ولی توی ادارات مکان های تجاری و صنعتی استفاده از کابل شبکه میتونه گزینه مناسبی باشه چون زیرساخت امن و مطمئنی حساب میشه
برای مناطقی که به هر دلیل دسترسی به اینترنت از طریق وایفای و کابل شبکه وجود نداشته باشه از سیم کارت میتونن برای تامین اینترنت استفاده کنند، هر منطقهای که تحت پوشش سیم کارت باشه ماژول قابلیت راه اندازی داره
اگه کاربر بخواد که هر سه روش اتصال رو روی ماژول داشته باشه اولویت اتصال به این ترتیب میشه که تا زمانی که کابل شبکه اینترنت داشته باشه به اون متصل میشه، در صورتی که نت کابل شبکه قطع بشه به وایفای متصل میشه و اگه هیچ کدوم از این دوتا نتونن نت رو تامین کنند از طریق سیم کارت نت ماژول تامین میشه، این فرایند به صورت خودکار صورت میگیره و نیاز نیست کاربر کار خاصی انجام بده
قابلیتها
در مکان هایی با تعداد سرخطهای روشنایی زیاد می توان برای صرفه جویی در سیم کشی برق و همچنین جلوه بهتر پروژه از ماژول رله در تابلو برق استفاده کرد با این کار، امکان کنترل 16 خروجی متفاوتبه صورت همزمان از طریق اپلیکیشن یا ریموت کنترلر فراهم میشود به طور خلاصه می توان ماژول رله 16 کانال را جایگزین 4 کلید 4 پل معمولی کرد.
در مواردی که توان مصرفی از حد نرمال بالاتر باشد می توان از ماژول رله برای کنترل دستگاه استفاده کرد، به طور میانگین خروجی هر کانال قابلیت تامین 1500 وات (از 1000وات تا 2500 وات) توان مصرفی برای مصرف کننده های مختلف را داراست. در کاربردهای صنعتی و تجاری می توان خروجی کانال ها را به کنتاکتور متصل کرد تا توان خروجی قابل تحویل افزایش یابد. کانال های خروجی به گونه ای طراحی شده اند که انواع بارهای مقاومتی، سلفی و خازنی قابلیت اتصال به خروجی کانال را داشته باشند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.